SoulCore toivottaa rauhallista joulua

17.12.2019#Uutiset

Vuosi on saatu melkein päätökseen ja saamme pian siirtyä joulun ja uudenvuoden viettoon. Vuosi 2019 on ollut monella tapaa hieno: olemme saaneet asiakkaidemme käyttöön monta valmistunutta sovellusta ja päässeet käynnistämään uusia, mielenkiintoisia projekteja. Erityisen innoissamme olemme pidemmistä, useamman sovellusprojektin kattavista hankkeista, jotka olemme aloittaneet yhteistyössä uusien asiakkaidemme kanssa. Projektien myötä olemme päässeet tutustumaan moniin toimialoihin, prosesseihin sekä eritoten mukaviin ihmisiin! Huikeista toteutuksista saamme kiittää SoulCoren rautaisia ammattilaisia aina konsulteista projektitiimeihin.

Kasvun myötä myös rekrytointirintamalla on tapahtunut, ja olemme vuoden aikana saaneet joukkoomme yhteensä kuusi uutta SoulCorelaista. Uusia tehtävänimikkeitä on syntynyt, ja olemme saaneet lisää eloa jokaiselle toimipisteellemme niin Jyväskylään, Tampereelle kuin Helsinkiin. Olemme aloittaneet yhteistyön myös monen ammattitaitoisen alihankkijan kanssa. Uutisoimme jatkossakin avoimista paikoista rekrytointisivustollamme, jossa myös ammattilaisemme esittäytyvät.

Olemme ottaneet isoja harppauksia myös tuotekehityksen puolella. Muun muassa hankinnan kokonaisratkaisu SoulPro on mukautettu julkisen hankinnan prosesseihin sopivaksi yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa, ja se on herättänyt paljon kiinnostusta julkishallinnon puolella. Tietosuojatyökalu GDPRdesk taas on saanut lisäominaisuutena organisaatiopohjaiset käyttöoikeudet, joilla tuote taipuu myös suurien organisaatioiden käyttöön.

Ensi vuonna kasvumme ja kehityksemme jatkuu ja tulee näkymään monella eri tasolla toiminnassamme. Esimerkiksi tuotepuolella panostamme erityisesti SoulPro -hankintajärjestelmän jatkokehitykseen, kun taas projektipuolella näyttäisi siltä, että pääsemme laajentamaan yhteistyötä mm. valmistavan teollisuuden toimialalla. Uutisoimme ajankohtaisista asioista SoulStories -sivullamme, pysy kuulolla!

Kiitämme menneestä vuodesta ja toivotamme hyvää ja rauhallista joulua sekä uutta vuotta! ❤️