SoulCore toimittaa Vapolle strategisen hankintatoimen ratkaisun

01.02.2016#Hankinta#Uutiset

Soulcore toimittaa Vapo Oy:lle strategisen hankintatoimen kokonaisratkaisun. Toimitus sisältää hankintatoimen kolme keskeistä osa-aluetta: hankintojen, toimittajien ja sopimusten hallinnan.

Ratkaisu muodostaa yhtenäisen ja modernin sovelluskokonaisuuden, sisältäen työvälineet strategisen hankintatoimen eri osa-alueiden tietojen keskitettyyn hallintaan. Toimitettava ratkaisu mahdollistaa ajantasaisen tilannekuvan hallinnan toimenkuvakohtaisilla sähköisillä työpöydillä sekä monipuolisella dynaamisella raportoinnilla.

SoulCore toimittajaksi vahvan hankintaosaamisen johdosta

”Joustavasti tarpeisiimme muokattava hankinnan valmisratkaisu sekä toimittajan uudenlainen, tehokas ja asiakkaan tarpeista lähtevä tapa toteuttaa sovelluksia sai meidät valitsemaan SoulCoren toiminnallemme tärkeiden ydinjärjestelmien toimittajaksi. Lisäksi valintaamme vaikutti oleellisesti toimittajalta löytyvä vahva hankintatoimen osaaminen, joka mahdollistaa myös samalla hankinnan toimintamallien kehittämisen.” toteaa Vapon hankintajohtaja Jani Mökkönen.

“Hankintatoimen ratkaisun toimitus on hieno jatko jo aiemmin alkaneelle yhteistyöllemme ja se tukee tavoitettamme rakentaa pitkäaikaista yhteistyötä Vapon kanssa.” kertoo puolestaan SoulCoren toimitusjohtaja Tiina Vestman.

Vapo

Vapo on moderni asiantuntijaorganisaatio, joka toimittaa energia-asiakkailleen turvetta ja puupolttoainetta. Vapo tuottaa myös itse lämpöä ja sähköä näistä paikallisista raaka-aineista. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi muun muassa Kekkilä ja Hasselfors Garden –brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut.

Vastaa