PAMin liittokokous hallinnassa SoulCoren ratkaisuin

11.06.2019#Liitot ja järjestöt#liittojen ja järjestöjen asiakastarinat#Referenssit

kokoushallinnan järjestelmä

Kuva: Petri Rajaniemi

Palvelualojen ammattiliitto PAMin liittokokouksessa on käytetty menestyksekkäästi SoulCoren kokoushallinnan ratkaisua. Ratkaisu kattaa nyt ensimmäistä kertaa noin kuudensadan hengen kokouksen hallinnan.

Kokoushallinnan valmisratkaisu helpottaa kokouksen järjestelyä tarjoamalla työkalut niin kokouksen valmisteluun, hallittuun läpivientiin kuin loppuraportointiinkin. Ratkaisun avulla hoituu esimerkiksi esityslistan muodostus, puheenvuoropyyntöjen hallinta ja kokouspöytäkirjan automaattinen kokoaminen.

“Olen erittäin tyytyväinen sähköiseen työtilaan ja salissakaan en havainnut ongelmia. Koulutuksen järjestäminen oli loistojuttu ja osallistujilta on tullut hyvää̈ palautetta työtilan helppokäyttöisyydestä”, kertoo PAMin hallintosihteeri Anu Valve.

Ammattiliiton sähköiset palvelut mukavoittavat asiakkaiden ja sidosryhmien asiointia ja itsepalvelua. PAMin kattava asianhallintaprosessien digitalisointi on hoidettu SoulCoren modulaarisilla järjestelmillä, jotka tällä hetkellä kattavat kokoushallinnan lisäksi ammattiliiton jäsen-, sidosryhmä- ja edunvalvonta-asianhallinnan.