Osallistu webinaariin 3.12.2020: Hankintojen johtamisjärjestelmä

18.11.2020#Hankinta#SoulStories#Uutiset

SoulCore hankintojen johtamisjärjestelmä webinaari

Ilmoittaudu webinaariin:

Hankintojen johtamisjärjestelmä

Torstaina 3.12.2020 kello 10-11

Maksuttomassa webinaarissa paneudumme hankintojen johtamiseen viidestä näkökulmasta: tieto, prosessit, ihmiset, yhteistyö sekä ennakoiva johtaminen. Konkretisoimme case Espoon kaupungin esimerkeillä, miten hankintojen johtamisjärjestelmä SoulPro tukee näitä näkökulmia.

Asiantuntijapuheenvuorot

sanna-nieminen1

Sanna Nieminen

Principal Lecturer, D.Sc. (Tech.)
JAMK University of Applied Sciences

Sannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus hankinnoista. Hän on toiminut 10 vuotta kansainvälisen hankinnan tehtävissä Valmetilla ja 20 vuotta hankinnan kouluttajana, tutkijana ja kehittäjänä. Sanna ymmärtää ekosysteemejä, verkostoja, strategiaa, liiketoimintaa, ihmisiä ja yhteistyötä. Innostuu kehittämisestä. Uskoo ihmisiin, osaamiseen ja yhdessä tekemiseen.

tuomo-bw

Tuomo Peltola

Senior consultant, co-founding partner
SoulCore Oy

Tuomo on kehitysvastuussa SoulCoren hankintojen johtamisjärjestelmätuote SouProsta. Vuodesta 2014 alkaen hän on osallistunut vastuukonsultin aktiivisessa roolissa hankintojen kehittämisen asiakashankkeisiin eri toimialoilla. Tuomolla on laaja kokemus toimintaprosessien kahittämisestä tietojärjestelmien tukemana. Lisäksi hän on SoulCore Oy:n perustajaosakas ja yrittäjäpartneri.