Kilpailutushallinta osaksi SoulCoren hankinnan ratkaisuja

21.06.2021#Hankinta#SoulStories#Uutiset

Kilpailutushallinta toiminnallisuuksien koonti

SoulCore laajentaa hankinnan ratkaisujaan kilpailutushallinnan toiminnallisuuksilla. Kilpailutushallinta tulee näin kiinteäksi osaksi aiemmin julkaistua toimittaja-asioinnin palvelua. Vastaavasti SoulPro hankinnan johtamisjärjestelmä laajenee operatiivisen kilpailuttamisen toiminnoilla.

“Olemme nyt pari vuotta keränneet ymmärrystä kilpailutusprosessista, jotta järjestelmä tukisi sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme sparranneet ja selvittäneet vaatimuksia tiiviissä yhteistyössä hankinnan ja kilpailutuksen ammattilaisten kanssa”, kertoo SoulCoren toimitusjohtaja Tiina Vestman. “Vaatimusmäärittelyt ovat nyt loppusuoralla ja järjestelmän konsepti on valmistumassa”.

“Näemme kilpailutuksen kiinteänä osana hankintaprosessia”, jatkaa SoulCoren vanhempi konsultti Tuomo Peltola. “Kilpailutus tulee hoitaa tehokkuuden ja prosessien virtaviivaisuuden vuoksi samassa järjestelmässä, ei erillisessä siilojärjestelmässä”.

“SoulPro -taustajärjestelmä ja toimittaja-asiointipalvelu toimivat luonnollisina alustoina, joihin kilpailutushallinnan toiminnallisuudet rakennetaan. Näin kilpailutus hoituu sulavasti osana hankintaprosessia, ja toimittajan osuus tapahtuu yhdeltä luukulta sähköisen asioinnin kautta”, Peltola päättää.

Haluatko jutella hankinnan digitalisaatiosta asiantuntijan kanssa? Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla tiina.vestman(a)soulcore.fi

Lue lisää: SoulPro hankinnan johtamisjärjestelmä