Haemme ohjelmistokehittäjiä automatisoidun sovellustuotannon pariin

29.08.2019#Rekrytointi#Uutiset

Etsimme SoulCorelle vakituisia ohjelmistokehittäjiä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja vastuulliseen työhön kasvavassa ja modernissa yrityksessä. Kansamme pääset rakentamaan asiakkaillemme uusia liiketoimintaratkaisuja, tutustumaan eri toimialoihin ja samalla kehittämään omaa ammattiosaamistasi.

SoulCorella pääset osaksi kannustavaa ja välittävää työyhteisöä ja työskentelemään yhdessä taitavien ja kokeneiden ammattilaistemme kanssa. Talostamme löytyy sparraajia ja osaamista moneen lähtöön, joten tulet saamaan mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen mielenkiintosi mukaan.

Sovelluskehitykseen käyttämämme automatisointiteknologian ansiosta generaattori hoitaa pois alta tylsät hommat ja devaajamme pääsevät keskittymään kiinnostavaan ja lisäarvoa tuottavaan työhön. Kehitämme automatisoidun sovellustuotannon teknologiaamme jatkuvasti, ja saat halutessasi mahdollisuuden olla mukana myös tässä kehitystyössä. Voit lukea lisää aiheesta pääarkkitehtimme kirjoittamasta artikkelista.

Tärkeimpiä vastuitasi ovat:

• Työskennellä ohjelmistokehittäjänä asiakasprojekteissa ja järjestelmien jatkokehitystyössä
• Toimia asiakasrajapinnassa osana järjestelmien kehitys- ja teknisiä tukitehtäviä

Edellytämme sinulta:

• Alalle soveltuvaa tutkintoa
• Vähintään 3 vuoden työkokemusta
• Osaamista käyttämistämme teknologioista: Azure, SQL, .NET/C#, ES6 ja React

Arvostamme myös:

• Hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi
• Tiimityötaitoja
• Ratkaisukeskeisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä

Tietoa työpaikasta:

SoulCore on modernien liiketoimintajärjestelmien toimittaja. Missiomme on ohjelmistotuotannon tehokkuuden maksimointi. Automatisoidun sovellustuotantomallimme ansiosta toimituksemme valmistuvat nopeassa aikataulussa ja loppukäyttäjämme ovat tyytyväisiä saadessaan tarpeitaan vastaavia, korkealaatuisia ratkaisuja.

Sijainti: Tampere, Jyväskylä
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työn tyyppi: Vakituinen

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen rekry@soulcore.fi.