Ammattiliitto Pro – Asianhallinnan ratkaisu

03.11.2020#Asianhallinta#Liitot ja järjestöt#liittojen ja järjestöjen asiakastarinat#Referenssit#Uutiset

proliitto asianhallinnan ratkaisu

Ammattiliitto Pro on ottanut käyttöön SoulCoren toimittaman asianhallinnan ratkaisun, jolla asioiden käsittely hoituu aina yhteydenotosta neuvonta-asiaksi ja tarvittaessa lakiasiaksi asti.

“Meillä oli alunperin käytössä Sharepointin päälle rakennettu asianhallinnan järjestelmä, jonka tekninen tuki oli loppumassa. Järjestelmäuudistus alkoi siis teknisen päivityksen tarpeesta”, kertoo Pro-kassan palvelupäällikkö Petri Nyyrölä.

“SoulCoren toimittamassa asianhallinnan järjestelmässä hyvää on sen moderni tekninen ratkaisu. Edelliseen järjestelmään verrattuna olemme saaneet myös paljon toivomiamme toiminnallisia parannuksia, kuten sähköpostien tuonnin suoraan järjestelmään”, Nyyrölä jatkaa.

Asianhallinnan ratkaisun käyttöä ollaan laajentamassa tulevien kehitysten myötä:

“Odotamme nyt jatkokehitysvaihetta, jossa pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikkien yhteydenottojen osalta. Tällä hetkellä ratkaisu on käytössä edunvalvonnassa ja lakiosastolla, mutta se tullaan laajentamaan myös jäsenpalveluun”, toteaa Nyyrölä.

Projekti onnistuneesti maaliin etäyhteyksien kautta

Järjestelmän käyttöönotto sujui hyvin koronatilanteen aiheuttamista muutoksista huolimatta.

“Olimme sopineet paikanpäällä pidettävät käyttöönottokoulutukset, mutta koronatilanteen takia pidimme ne lopulta kokonaan etänä. SoulCore järjesti koulutukset Teamsin kautta, ja ne menivät yllättävänkin jouhevasti. Käyttöönottoa helpotti myös se, että käyttäjämme olivat jo tottuneet käyttämään edellistä järjestelmää, jolla hoidettiin samaa prosessia. Järjestelmään on kirjattu jo hyvä määrä asioita, ja käyttäjät ovat ilmeisen tyytyväisiä sen käyttöön”, kertoo Nyyrölä.

Kokonaisuutena Nyyrölä on tyytyväinen projektiin ja SoulCoren toimintaan:

“Kehitysprojekti oli sujuva ja se pysyi aikataulussa ja budjetissa. SoulCore ymmärsi hyvin ammattiliittojen substanssipuolta ja on ottanut proaktiivisesti huomioon tärkeitä asioita, kuten järjestelmän GDPR-vaatimukset.”

Tutustu asianhallinnan ratkaisuihimme >>

Tutustu ammattiliittojen ratkaisuperheeseen >>